Skip to main content

wie is jegra?

pim jennen

Pim is sinds 2007 eigenaar van Jennen Advies. Hij levert financiële en fiscale dienstverlening, (financieel) management en is business controller voor het MKB. Pim denkt mee in de bedrijfsvoering en groei van uw bedrijf, adviseert pro-actief en is oplossingsgericht. Hij is deskundig in het opzetten van gedegen interne procedures die een gezonde basis vormen voor een juiste financiële verslaglegging. Daarnaast heeft hij kennis van alle producten voor het opzetten, voeren, samenstellen en onderhouden van administratie en financiën.

expertise

Het opstarten van een eenmanszaak, VOF, BV etc., ondersteunen ondernemersplan, bijsturing bedrijf, optimaliseren structuur, herstructurering, (her)financiering, maatschappelijke advisering (MVO/Duurzaamheid), einde bedrijf, estate planning, bedrijfsovername, bedrijfsoverdracht. Financieel en fiscaal advies. Financiële automatisering, Risico analyse en Assurance. Cashflow / financiële planning voor een gezonde toekomst. maatschappelijk verantwoord ondernemen, Carbon Footprint (CO2-footprint).

bart graat

Bart is een senior controller op hoog niveau met managementervaring die hij heeft opgedaan bij Nutricia / Danone. Daarnaast beheerde hij de financiële aspecten van verschillende complexe en grote projecten in cross-functionele gebieden zoals productie, warehousing en supply chain. Hij is gewend om te werken in complexe (matrix) organisatiestructuren. In de meeste rollen maakte hij ook deel uit van het managementteam. 

expertise

Business control: managementrapportering, consolidatie en analyse, risico’s & kansen, financiële boekhouding en controle ook op projectniveau, planning & control: strategische planning, budget, prognoses, interne controlekaders en risicobeheer, operationele kpi en balanced scorecards, bedrijfsontwikkeling en -verbetering, kostenbesparings- en herstructureringsprogramma’s, strategie ontwikkeling, rationalisatie van het werkkapitaal, ICT, HR-management, juridische zaken, verandermanagement, magazijn en logistiek management, productiemanagement.